HOEVEEL KOST EEN GLAZEN WAND PER VOET?

Verwacht tussen $ 25 en $ 75 per vierkante voet te betalen om een ​​muur van gehard glas te installeren. Een glazen deur kost minstens $ 1.000 tot $ 3.000 extra. Arbeidsloon varieert van $ 35 tot $ 150 per uur, afhankelijk van de locatie.

Verschillende factoren zijn van invloed op de kosten van een glazen wand. De dakoverstek moet bijvoorbeeld maximaal drie voet zijn om te voorkomen dat het huis in de zomer oververhit raakt, vooral voor een muur op het zuiden. Sommige installaties hebben mogelijk ook dubbele of driedubbele beglazing nodig om blootstelling aan de zon te verminderen. Verder moet het glas dikker worden naarmate de ruit groter wordt, zodat een ruit van 5’x9 ‘meer dan ¼ ”dik moet zijn.

Glas is de meest economische keuze voor gebouwen die hoger zijn dan twee of drie verdiepingen. Glazen wanden zijn over het algemeen duurder dan wanden van traditionele materialen zoals bakstenen of gipsplaat. De totale installatiekosten voor glas worden echter lager naarmate het gebouw groter wordt. Hoewel de kosten van de muren zelf constant blijven, zijn glazen wanden veel gemakkelijker op te tillen dan individuele stenen.

glazen schuifdeuren

glazen scheidingswand