• TRADITIONELE BEGRAFENIS OF VIERING VAN HET LEVEN

  Er zijn twee basistypen herdenkingsdiensten: een traditionele begrafenis en de modernere viering van het leven.

  Een viering van het leven is een beetje als een feest met een doel – en dat doel is om een ​​geliefde op een persoonlijke, feestelijke of leuke manier te herdenken. De locatie kan een uitvaartcentrum zijn met een ontvangstruimte, een gebedshuis, het huis van een familielid of een plek die speciaal was voor de geliefde die werd gevierd. Soms is er een kist aanwezig, maar vaak vindt er weken of maanden na de begrafenis of crematie een viering van het leven plaats.

  Moderne uitvaartcentra zijn vaak ontworpen om hedendaagse vieringen te organiseren, met groepen die samenkomen aan ronde tafels, in tegenstelling tot zittend in banken, en eten en drinken worden gedeeld op verzorgde recepties. Andere overdekte locaties zijn restaurants, bars en privéwoningen. Stranden, parken, boerderijen en schaduwrijke plekjes tussen de bomen zijn ook mooie plekken om feesten te houden. Echt waar, overal betekenisvol voor de persoon die geslaagd is, is een eerlijk spel om het leven te vieren.

  www.uitvaart-errahma.nl/

 • TIPS VOOR RIJDEN IN EEN GROTE STAD

  Als je een nieuwe bestuurder bent of gewoon gewend bent om in een stad of een kleinere stad te rijden, kan de gedachte om te navigeren op een plek met honderdduizenden mensen misschien een beetje intimiderend lijken. Indien mogelijk moet u rijden tussen 7-9 uur ‘s ochtends en 16-18 uur’ s avonds vermijden, omdat dan de wegen het drukst zijn. Je zult snel merken dat voetgangers en fietsers overal zijn als je door een dichtbevolkt centrum rijdt. Daarom is het belangrijk om op te treden als een verdedigende bestuurder en geen aannames te doen.

  Natuurlijk, je bestemming is misschien maar een uur rijden, maar het kan je ook nog eens 20 minuten kosten om een ​​geschikte parkeerplaats te vinden.Als je ergens moet zijn, zorg er dan voor dat je jezelf een extra buffer geeft om een ​​parkeerplaats te vinden. Grote steden betekenen vaak een hoger percentage eenrichtingsstraten, wat voor verwarring kan zorgen als u niet bekend bent met het gebied. Van rijstrook wisselen kan erg moeilijk zijn in het verkeer van bumper tot bumper, dus het is belangrijk dat u de nodige aanpassingen van tevoren doorvoert.

  hallorijbewijs.nl

 • DRAAI-WINDOWS EN SCHUIF-WINDOWS

  Pivot windows: Dit zijn het type aluminium ramen met een vooraf bepaald draaipunt waarop de weduwe draait om te openen of te sluiten. Hoe verder je het raam indrukt om te openen, hoe meer lucht je binnenlaat. In de meeste gevallen wordt dit type raam gebruikt voor grote raamruimtes, omdat kleine onhandig lijken. Dit type raam wordt vooral gebruikt voor kantoren, luxe woonruimtes en hotels.

  Schuiframen: deze zijn het populairst in kantoren en goed uit elkaar geplaatste woonruimtes en hotels. Dit type raam gaat open en dicht door één kant van het raam naar links of rechts te schuiven. Er is ook een ander ontwerp van het schuifraam dat werkt door op en neer te schuiven om te openen of te sluiten. Schuiframen zijn het meest effectief in gebieden waar men zoveel mogelijk ruimte wil besparen.

  www.directkozijnen.com

 • MEET DE RESULTATEN VAN EEN MARKETINGCAMPAGNE VOOR MICRO-INFLUENCERS

  Als de campagne eenmaal voorbij is (geweldig werk!), Wil je je succes meten. Hier komen je doelen en geselecteerde statistieken om de hoek kijken.

  Bekijk de doelen die u heeft gesteld voordat u met de campagne begon. En bekijk vervolgens de algehele prestaties en ook hoe elke beïnvloeder uw resultaten heeft beïnvloed.

  • Hoe zijn uw statistieken veranderd?

  • Welke micro-influencer genereerde de meeste verkopen?

  • Is er iets dat u de volgende keer anders zou doen?

  Vergeet ten slotte niet om de micro-influencers te bedanken voor de samenwerking. Het kan leuk zijn om ook uw campagneresultaten met hen te delen. Als het voor beide partijen een succes is geweest, zouden ze in de toekomst wellicht meer willen samenwerken.

  Als uw campagne een succes is geweest, kunt u doorgaan met meer influencer-marketingcampagnes.

  Anders krijg je misschien feedback van de micro-influencers over hoe je je campagnes kunt verbeteren.

  https://www.nextchapter.agency/

  https://www.nextchapter.agency/

 • EEN MASKER DAT DE DRAGER WAARSCHUWT VOOR GEVAARLIJKE LUCHT

  Toen de COVID-19-pandemie ons trof, moesten we de manier waarop we praktisch elk deel van ons leven leven veranderen, inclusief het dragen van maskers wanneer we het huis verlaten. Met dit in gedachten heeft MIT’s Pandemic Response CoLab de #ReimagineMask Challenge gelanceerd, waarbij ontwerpers en ingenieurs worden aangespoord om gezichtsbedekkingen opnieuw uit te vinden. De winnende inzending was het Social Mask, een minimalistisch, transparant gezichtsmasker van de Roemeense ontwerper en ingenieur Burzo Ciprian. Het masker voorkomt niet alleen dat microdeeltjes en micro-organismen uw ademhalingssysteem binnendringen, maar waarschuwt u ook voor hun aanwezigheid. Het heeft een 3D-geprint polycarbonaat frame, uitgerust met biosensoren, Bluetooth-mogelijkheden en een ventilatieopening.

  De biosensor die in het Social Mask is geïntegreerd, kan via een app verbinding maken met smartphones, die luchtkwaliteitsmetingen, vervuilingsniveaus en de aanwezigheid van door de lucht overgedragen ziekteverwekkers registreert. De drager wordt gewaarschuwd als er iets gevaarlijks in de lucht hangt. Zeer passend bij het transparante ontwerp, concentreert Ciprian zich op gegevenstransparantie, met een temperatuursensor die in de zijkant van het frame is ingebouwd, die de temperatuur van de drager weergeeft en de mensen om hen heen laat weten of ze gezond zijn of koortsig aanvoelen.

  www.dgmondmasker.nl

  medisch-mondkapje.nl